Actie = Reactie

En gelukkig is stilstaan sowieso niet echt aan mij besteed. Ik ben eigenlijk altijd wel in beweging, zowel fysiek als mentaal.

Van praktijk naar business

En dat ik al een tijdje aan mijn praktijk aan het bouwen ben dat zal mijn omgeving niet ontgaan zijn. Inmiddels ben ik aan het doorgroeien van praktijk naar business en heb ik grootste plannen.

En bij grootse plannen hoort een groot publiek, anders is het snel klaar met de business natuurlijk!
Tegenwoordig leven we in een fantastische tijd, je kan vanuit je eigen huis zo maar de hele wereld bereiken. Dat is te gek natuurlijk en de afgelopen jaren heb ik een aardig netwerk opgebouwd.

Tot op heden heb ik daar te weinig mee gedaan vond ik vandaag en dacht, hop Ils, in de actie modus! En binnen 5 minuten had ik een hele berg nieuwe uitnodigingen verstuurd voor mijn Facebook pagina.

Die spontane actie heeft mij in een paar uur tijd bijna 50 nieuwe volgers opgeleverd. Oftewel, 10 mensen per minuut. En terwijl ik dit aan het typen ben komen er weer 5 nieuwe binnen.
Ik ben jullie allemaal zo ontzettend DANKBAAR!!

Mijn meisjesdroom

Finti Mindtravel kan op deze manier nog meer gaan groeien en zo doende kom ik dichter- en dichterbij het verwezenlijken van mijn meisjesdroom. Als meisje van 9 wilde ik de wereld al verbeteren.

Iedereen neemt eigenaarschap over zijn eigen leven!

Inmiddels ben ik omringd door mensen die dezelfde missie hebben. En dat is geweldig. Samen sta je sterk tenslotte!

Ik focus mij nu vooral op ondernemers en kinderen. Mede omdat ik zelf ook onder deze doelgroep val en vooral omdat ik het fantastisch vind om met kinderen te werken. De puurheid van een kind daar kunnen grote mensen een voorbeeld aan nemen.

Dat een kind zijn kleur vervaagt dat raakt mij enorm. Al eerder schreef ik over het onderwijs en dat is dan ook waar ik mij op richt.

Er zitten heel wat plannen in mijn lift: met name gericht op bewustwording van je eigen kwaliteiten, gedachtenkracht, positieve suggesties en eigenaarschap. Gegoten in de vorm van trainingen en theater en een aantal andere mooie producten en uiteraard mijn 1 op 1 diensten.

Kortom, girl on a mission!
En mede dankzij jullie kan mijn boodschap verder verspreid worden. Duizend maal dank daarvoor!!

Mocht je op enige wijze een samenwerkingsmogelijkheid zien, kom maar op!! Ik ga graag met je brainstormen over hoe we samen de wereld naar een hoger en kleurrijker level kunnen tillen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen