Neem de regie

Het leven is veel te leuk om stil te blijven staan

Let that shit go!

CREEER HET LEVEN WAT JIJ WILT!

Ieder mens is uniek, geboren met een persoonlijk blauwdruk, oftewel jouw Human design. Je Human design laat precies zien wie jij bent, hoe je ontworpen bent, welke talenten je van nature bezit, hoe je energiehuishouding  is en wat je missie is hier op aarde.

In de meest ideale wereld zou je bij de geboorte akte van je kind het Human design mee geleverd krijgen. "Van harte gefeliciteerd, hier is de handleiding van uw kind. Koester deze en veel geluk samen!"


Maar helaas, vanaf je geboorte krijg je meteen al de goedgevulde rugzak met normen, waarden en overtuigingen mee die soms al generaties lang mee gezeuld wordt in je famillielijn. Deze tas wordt rijkelijk aangevuld met allerlei externe factoren en zo groeien er steeds meer laagjes over jouw pure kern.  

Hartstikke zonde natuurlijk, want in basis ben jij gewoon precies goed zoals je bent, anders had je wel iemand anders geweest.

Maar helaas, vanuit de oude systemen wordt ons nog steeds afgeleerd om ons zelf te zijn. Om vooral maar gewoon te doen, je mond te houden, niet zo druk te doen of...etcetera.


Als je iets maar vaak genoeg hoort wordt het vanzelf een overtuiging en ga je geconditioneerd gedrag vertonen. Onbewust natuurlijk, want door de herhaling zijn het inmiddels allemaal geautomatiseerde processen geworden. Totdat je je er bewust van wordt dat  je verkrampt door het leven gaat.

Er begint intern iets te knagen. "doe ik eigenlijk wel waar ik blij van wordt of  doe ik wat anderen van mij verwachten?"


 Je bent je authentieke zelf een beetje kwijt geraakt. Je weet dat je wel wat anders wilt, maar hoe doe je dat dan, wie ben je nu eigenlijk echt en wat zal je omgeving er van vinden als jij veranderd?

Je raakt steeds meer verstrikt in beperkende gedachten en aan gedachten zijn onlosmakelijk emoties gekoppeld. Denk je negatief, dan ervaar je daar een negatieve emotie bij. Denk je vaak dezelfde gedachte dan conditioneer je je lichaam met een emotie. Deze emotie wordt vervolgens in een bepaalde context geactiveerd. Je lichaam neemt het op onbewust niveau al over van je hoofd.

 
De intentie is altijd zuiver, ons hele systeem is vanuit de oertijd zo ontworpen dat het ons veilig houdt door pijn te vermijden en plezier te verkrijgen. Nu komt de sabeltandtijger of die mega mammoet niet meer de hoek om denderen, maar ons systeem scant nog steeds vanuit dat oerprincipe of de omgeving veilig is. Werd je vroeger in de klas uitgelachen tijdens een spreekbeurt omdat je stond te stotteren van de zenuwen? Grote kans dat nu een angst doet voor spreken in het openbaar als je destijds in je schulpje gekropen bent in plaats van jezelf uit te spreken en die emotie op dat moment de aandacht te geven die het nodig had. Liefde. Meer was er niet voor nodig geweest. Maar je sloeg dicht, rende weg of begon om je heen te slaan. Een verdedigingsstrategie van je oerbrein wat er voor zorgde dat jij veilig was op dat moment.

Zo ontstaan er interne blokkades en voor je het weet ga je verkrampt door het leven, omdat je energie niet lekker meer kan stromen.


E-motion oftewel energy in motion. Energie hoort in beweging te zijn, maar dat gaat lastig als je allerlei interne blokkades ervaart.

Goed nieuws! Je kan er altijd voor  kiezen om het anders te gaan doen. Jij creëert je eigen leven.
Dit  begint met bewustwording en een besluit!

Lief mooi mens, het is tijd om de regie over je eigen leven te  nemen. Ieder mens is het waard om 100% zichzelf te zijn. Jij ook!!

Finti Mindtravel leert je de regie te nemen. Om je mooiste dromen uit je koppie te halen en erin te stappen. Om je dromen te realiseren!

Verwacht een liefdevolle provocatieve aanpak met de juiste balans tussen compassie, down to earth spiritualiteit, afgetopt met een goeie dosis humor.

Kort en krachtig door je issues heen, zodat je snel aan je dromen kunt bouwen.

In groepsverband of individueel, bij Finti is alles mogelijk. Afgestemd op wat bij jou past!


Weg met beperkende overtuigingen en patronen. De tijd van loslaten is aangebroken! Buiten

is meer ruimte dan binnen.


Als je loslaat wat je niet meer dient pas dan kan je groeien in je volle potentie.

Het leven is veel te leuk om stil te blijven staan.

Wie is Ilse Ruijgrok?

Over een klein meisje met een grote droom.


“Ik wil gewoon mensen blij maken” antwoordde ik als klein meisje als mij gevraagd werd wat ik later wilde worden.

Ik ga recht op mijn doel af. Eerst geloven dan ga je het wel zien is de sleutel tot het behalen van je doel. En ik ben meer dan happy om jou dat ook te leren.


In mijn leven heb ik een bak ervaring opgebouwd als coach, hypnotherapeut, mindset shifter en goalsmasher. Iedereen heeft recht om volledig zichzelf te zijn en ik gun jou dat ook.

Ik leef inmiddels het tweede deel van mijn leven en ben nu meer mij zelf dan ooit.


In het eerste deel van mijn leven heb ik aardig wat diepe dalen gekend. Voornamelijk omdat ik te goed en te lief voor anderen was. Mijzelf schoof ik bij voorkeur naar de achtergrond met de overtuigingen dat ik niet goed, niet mooi, niet leuk, niet slim etc… genoeg was.


Ik was heilig overtuigd van mijn eigen bullshit en was expert in het ontkennen van alle signalen die op mijn pad kwamen

Totdat het echt niet langer zo door kon gaan. Ik werd keihard onderuit getrapt door het universum. Ik geloof in het universum zoals jij misschien in een god gelooft of er een andere naam voor hebt, alles is prima.


Het universum zorgde ervoor dat NLP en hypnotherapie op mijn pad kwam. En zo maakte ik kennis met de kracht van het onderbewustzijn. Dit heeft mijn ogen geopend en heb ik mijn leven in recordtijd op de juiste rit gezet


Ik rekende af met beperkende overtuigingen, nam na 18 jaar afscheid van mijn ongezonde relatie en de whiplash die 17 jaar lang een stempel op mijn leven drukte.


Om de rollercoaster compleet te maken besloot ik na 17 jaar weg te gaan bij mijn werkgever die aan het reorganiseren was. Daar stond ik dan, midden in mijn leven. Gescheiden, met 2 hele jonge kinderen, een koopwoning en werkeloos.


Alle ‘zekerheden’ die ik had opgebouwd waren binnen 1,5 jaar tijd allemaal weg. Het waren keuzes die nodig waren om 100% mijzelf te kunnen zijn.

Inmiddels ben ik de 40 gepasseerd, ben ik succesvol Hypnotherapeut, Kundalini master, coach en organiseer ik events en retraites waar dit allemaal bijeen komt op één plek.
Ik heb mijn levenslessen in Finti Mindtravel gestopt. Ik leef mijn passie.
Mijn droom om mensen blij te maken is verwezenlijkt en is verder aan het groeien!
Dromen zal ik altijd blijven doen. Het realiseren daarvan ook.


Met mijn brede expertise over het leven en de werking van het menselijk brein en energiewerk coach ik jou vanuit liefde, met nuchtere spiritualiteit en een gezonde dosis humor in de richting die jij nodig hebt om jezelf te zijn. Meer dan ooit tevoren!