Maak van je dromen je realiteit

Struikel niet langer over je verleden 

Neem nu de regie over je toekomst

Ik ben Ilse en dit is wat ik doe

Ben jij nog niet op het punt waar je wil zijn? Weet jij überhaupt niet welke kant je op wilt en blijf je dus maar stilstaan? 


Hoe kom je tot de kern van je struikelblokken? 


In mijn leven heb ik een bak ervaring opgebouwd als coach, master hypnotherapeut, mindset shifter, goalsmasher en last but zeker not least partner en mama.
 Ik leef inmiddels het tweede deel van mijn leven en ben nu meer mij zelf dan ooit!
Iedereen heeft recht om volledig zichzelf te zijn en ik gun jou dat ook.

Ik help je ontdekken hoe jij je interne systeem kunt inzetten om van je "zwaktes" je kracht te maken. Om je verleden los te laten. Om de dromen die je hebt te realiseren.  Dit is hoe we dat samen kunnen bereiken.

Karin Roest realiseerde haar dromen.

Ik kwam onverwachts met Ilse in gesprek en wat was dit verhelderend. Door haar energie en de manier waarop zei mij liet kijken naar situaties waar ik tegenaan liep werd het ineens een kans. Een kans om verder te kunnen en het als leuk te gaan ervaren. Ik ben erg dankbaar dat Ilse op mijn pad kwam. Liefs Karin

Karin Roest

Van droom naar realiteit in 7 video's

Vol positieve energie!

Je leert hoe jouw interne systeem werkt en hoe je dit in je voordeel kunt inzetten. In plaats van je verleden te copy/pasten naar je toekomst ga je begrijpen hoe je je toekomst kunt creëren vanuit het nu, 

zodat je jouw droom kunt én zult gaan realiseren. 


Een leuke laid back videotraining vol happy vibes en positieve energie met 

4 simpele basisstappen die voor iedereen toepasbaar zijn.

I'm in!
van droom naar realiteit door breinkracht

Laat je verleden achter je, daar waar het hoort.

Leer samen te werken met jouw krachtige interne systeem. Struikel nooit meer over je verleden, creëer je toekomst vanuit het nu. Ontdek hoe simpel jij de shift kunt maken door gebruik te maken van alle hulpbronnen in jou waarmee jij je dromen gaat realiseren. In deze videotraining krijg je simpele, hapklare tips hoe jij jouw interne systeem in je voordeel kunt laten werken in plaats van in je nadeel. 

Neem de regie over jouw toekomst

Eigenaarschap is een van de belangrijke aspecten in het realiseren van je dromen. Jij bent de enige die verantwoordelijk is voor jouw leven. Het leven is bedoelt om van te genieten, dus maak er alsjeblieft wat moois van. Om jouw droom naar jouw realiteit te brengen heb je in het NU je mindset te transformeren van 'niet' naar 'wel'. Hiermee bouw jij verder op positieve gedachten, emoties en energie.  Ik ga je helpen met behulp van simpele opdrachten de regie over je leven te krijgen 

Omarm het contrast!

Bewustwording zorgt ervoor dat je je eigen patronen leert te herkennen. Het kan gebeuren dat je tijdens je groeiproces ergens door getriggerd wordt en terug valt in oud gedrag. Dit is helemaal oké! We hebben contrast nodig in ons leven. Jij ook! Hoe mooi is het dat je dit leert te herkennen en zo beseft hoe goed je aan het groeien bent. Omarm het in plaats van te veroordelen. 

 Houd je energie positief. Negativiteit trekt je naar beneden. Wees dus dankbaar  voor het contrast, zie het als reminder dat je niet meer terug wilt naar het oude. Hoe je dit doet vertel ik je ook in de videotraining zodat jij je hele leven kan blijven groeien.

Hoe zit de videotraining in elkaar?

Geheel in jouw tempo ga je ontdekken waar de echte JIJ verborgen zit. Door de simpele tips en stappen toe te passen in praktische opdrachten kom jij steeds dichterbij jezelf. 


 • Video 1: Welkom mooi mens!
 • Video 2: Het oersysteem. Hoe pas jij dit toe in je voordeel?
 • Video 3: Alles begint met een gedachte.
 • Video 4: Van niet naar wel. Hoe krijg je wat je wél wilt?
 • Video 5: Je gevoel is het doel. Hier zit de echte transformatie. 
 • Video 6: Licht uit, zelfspot aan. Maak fouten, ze helpen je groeien.
 • Video 7: Dankbaar voor contrast. Omarm je 'oude ik' en groei verder. 

Bij Ilse terecht gekomen puur op gevoel. En je gevoel moet je volgen. Daar ben ik altijd van overtuigd.

Ilse heeft met onze dochter een gesprek gehad op een niveau dat perfect bij haar paste. Met geduld, begrip en humor. Vervolgens een hypnose sessie. Wat een bijzondere en mooie ervaring was.

Corina Stolwijk

Wil jij van je dromen je realiteit maken?

You've got the power!

Blijf jij de dromen van een ander verwezenlijken? Of kies je nu eindelijk voor jezelf? Jij bent de enige die de regie kan nemen over JOUW toekomst. 

Mis deze kans  niet en begin de reis naar jezelf. Realiseer je dromen en bouw je eigen toekomst

van droom naar realiteit met deze videotraining
€ 47,-

Van droom naar realiteit.

Maak je leven positief en neem de regie over je leven. Laat het verleden achter je en creeer je toekomst. Wees het mens dat je wilt zijn, wie jij hoort te zijn! Er zijn daarin geen grenzen, alleen maar mogelijkheden wanneer je de juiste mindset bereikt. Deze videotraining geeft jou de handvatten om van je dromen realiteit te maken. 


 • 7 praktische video's waarin jij alle handvatten krijgt om jouw toekomst te bouwen. 
 • 4 simpele stappen die jij gaat zetten om je dromen te realiseren. 
 • Onbeperkt toegang tot de video's zodat je in jouw tempo kunt groeien. 
 • Ontdek hoe jij het contrast kunt omarmen en daardoor kunt blijven groeien in plaats van terug te vallen in je oude gewoonten. 

Ilse heeft mij heel goed geholpen om een positieve mindset te krijgen, niet meer te piekeren over het verleden, en geen angst te hebben voor de toekomst. En vooral weer te genieten van de mooi dingen in het leven.

Doreen Trampe

FAQ

Zit ik ergens aan vast?

Nee, wanneer je de videotraining aanschaft krijg je een account in onze online leeromgeving. Zo kun je onbeperkt de video's bekijken en op je eigen tempo door de training heen. Je hebt wel meteen ook GRATIS toegang tot de community waar je veel gelijkgestemde toppers vindt zoals jij! 🥳

Hoe vaak kan ik de videotraining doen? 

Onbeperkt!🤩🥳 De videotraining blijft gewoon beschikbaar voor je. Dus zolang je een account hebt in onze leeromgeving kun je onbeperkt inloggen en de training volgen. Je kunt om deze manier telkens weer even spieken in hoe het ook alweer zat totdat het helemaal automatisch bij je gaat! 

Wat als de video's niet helpen? 

Dan ben ik de eerste die er voor je is om je het steuntje in je rug te geven. Maar geloof mij, ze werken. Pas de stappen zorgvuldig en consistent toe. Herhaling zorgt voor automatisering in je systeem. Geef jezelf tijd om te groeien. 🥰

Liefs, Ilse