Neem de regie

Let that shit go!

CREEER HET LEVEN WAT JIJ WILT!

Ieder mens is uniek, geboren met een persoonlijk blauwdruk. Je eigen Human design. Daar zijn de benodigde talenten gratis bijgeleverd door moeder natuur. Goed geregeld!
Als kind ben je je niet bewust van je talenten en doelen. Je doet gewoon waar je blij van wordt.

In de loop van de jaren zorgen gebeurtenissen, je achtergrond en je omgeving er voor dat er allemaal laagjes over die talenten groeien. Er ontstaan overtuigingen en je gaat je op een bepaalde manier gedragen. Onbewust ontstaan er allemaal geautomatiseerde processen. Best handig en lekker energiezuinig, totdat het tegen je gaat werken en je energie ver te zoeken is. Er begint  intern iets te knagen. Je vraagt je af of dit het nou is? Of jij wel doet wat jij wilt, waar jij blij van wordt?
Leef jij of wordt je geleefd? Je bent je authentieke zelf een beetje kwijt geraakt. Je weet dat je wel wat anders wilt, maar hoe dan en wat dan en wat zullen anderen daar van denken? Allemaal energievreters die er voor zorgen dat je verkrampt door het leven gaat.

Goed nieuws! Je kan namelijk elk moment ervoor kiezen om een nieuw verhaal voor je zelf te gaan schrijven. Je creëert je eigen leven en alles wat je hebt gecreëerd kan je ook anders gaan creëren.
Alles begint met bewustwording en een besluit!

Tijd om de regie over je eigen leven te gaan nemen. Weg met al die beperkende gedachten en limiterende overtuigingen. Omhoog met die energie!  Het leven is bedoelt om van te genieten. Ieder mens is het waard om 100% zichzelf te zijn. Jij ook!!
Finti Mindtravel leert je de regie te nemen. Om je mooiste dromen uit je koppie te halen en erin te stappen. Om je dromen te realiseren!

Verwacht een liefdevolle provocatieve aanpak met de juiste balans tussen compassie, down to earth spiritualiteit, afgetopt met een goeie dosis humor.

Kort en krachtig door je issues heen, zodat je snel aan je dromen kunt bouwen.

In groepsverband of individueel, bij Finti is alles mogelijk. Afgestemd op wat bij jou past!


Weg met beperkende overtuigingen en patronen. De tijd van loslaten is aangebroken! Buiten

is meer ruimte dan binnen.


Als je loslaat wat je niet meer dient pas dan kan je groeien in je volle potentie.

Het leven is veel te leuk om stil te blijven staan.

Wie is Ilse Ruijgrok?

Over een klein meisje met een grote droom.


“Ik wil gewoon mensen blij maken” antwoordde ik als klein meisje als mij gevraagd werd wat ik later wilde worden.

Ik ga recht op mijn doel af. Eerst geloven dan ga je het wel zien is de sleutel tot het behalen van je doel. En ik ben meer dan happy om jou dat ook te leren.


In mijn leven heb ik een bak ervaring opgebouwd als coach, hypnotherapeut, mindset shifter en goalsmasher. Iedereen heeft recht om volledig zichzelf te zijn en ik gun jou dat ook.

Ik leef inmiddels het tweede deel van mijn leven en ben nu meer mij zelf dan ooit.


In het eerste deel van mijn leven heb ik aardig wat diepe dalen gekend. Voornamelijk omdat ik te goed en te lief voor anderen was. Mijzelf schoof ik bij voorkeur naar de achtergrond met de overtuigingen dat ik niet goed, niet mooi, niet leuk, niet slim etc… genoeg was.


Ik was heilig overtuigd van mijn eigen bullshit en was expert in het ontkennen van alle signalen die op mijn pad kwamen

Totdat het echt niet langer zo door kon gaan. Ik werd keihard onderuit getrapt door het universum. Ik geloof in het universum zoals jij misschien in een god gelooft of er een andere naam voor hebt, alles is prima.


Het universum zorgde ervoor dat NLP en hypnotherapie op mijn pad kwam. En zo maakte ik kennis met de kracht van het onderbewustzijn. Dit heeft mijn ogen geopend en heb ik mijn leven in recordtijd op de juiste rit gezet


Ik rekende af met beperkende overtuigingen, nam na 18 jaar afscheid van mijn ongezonde relatie en de whiplash die 17 jaar lang een stempel op mijn leven drukte.


Om de rollercoaster compleet te maken besloot ik na 17 jaar weg te gaan bij mijn werkgever die aan het reorganiseren was. Daar stond ik dan, midden in mijn leven. Gescheiden, met 2 hele jonge kinderen, een koopwoning en werkeloos.


Alle ‘zekerheden’ die ik had opgebouwd waren binnen 1,5 jaar tijd allemaal weg. Het waren keuzes die nodig waren om 100% mijzelf te kunnen zijn.

Inmiddels ben ik de 40 gepasseerd, ben succesvol Hypnotherapeut, trainer, coach en organiseer ik events en retraites waar dit allemaal bijeen komt op één plek.
Ik heb mijn levenslessen in Finti Mindtravel gestopt. Ik leef mijn passie.
Mijn droom om mensen blij te maken is verwezenlijkt en is verder aan het groeien!
Dromen zal ik altijd blijven doen. Het realiseren daarvan ook.


Met mijn brede expertise over het leven en de werking van het menselijk brein en energiewerk coach ik jou vanuit liefde, met nuchtere spiritualiteit en een gezonde dosis humor in de richting die jij nodig hebt om jezelf te zijn. Meer dan ooit tevoren!