Power fix je doelen

Haal je belemmeringen weg en behaal je doelen

met behulp van hypnose

Ik ben Ilse en dit is wat ik doe

Ben jij nog niet op het punt waar je wil zijn? Weet jij überhaupt niet welke kant je op wilt en blijf je dus maar stilstaan? 


Hoe kom je tot de kern van je struikelblokken? 


In mijn leven heb ik een bak ervaring opgebouwd als coach, master hypnotherapeut, mindset shifter, goalsmasher en last but zeker not least partner en mama.
 Ik leef inmiddels het tweede deel van mijn leven en ben nu meer mij zelf dan ooit!
Iedereen heeft recht om volledig zichzelf te zijn en ik gun jou dat ook.

Ik help je ontdekken hoe jij je interne systeem kunt inzetten om van je "zwaktes" je kracht te maken. Om je verleden los te laten. Om de dromen die je hebt te realiseren.  Dit is hoe we dat samen kunnen bereiken.

belemmeringen oplossen met hypnose

Na jarenlang zoeken naar een oplossing is de hypnose bij Ilse 1 van de grootste stappen geweest die mijn zoon heeft kunnen zetten in zijn herstel. Nooit gedacht dat hypnose zo'n positief effect zou hebben. Wij zijn haar nog steeds zo ontzettend dankbaar.

Yvette Horsman

Van belemmering naar vrijheid met mindtravels

Vol positieve energie!

Mindtravels maken, ofwel op reis naar binnen naar jouw onderbewuste wereld!

In hypnose verlaagt je hersengolfactiviteit, zodat je ratelende ratio tot rust komt en er een verhoogde staat van focus ontstaat wat er voor zorgt dat we ‘in gesprek’ gaan met je geniale onderbewuste.


Je komt in een verhoogde staat van focus  en staat open voor suggesties.

Dit is de staat waarin kinderen tussen de 0 en 7 jaar continu in verkeren. Dat is dan ook de reden dat kinderen zo ontzettend snel en veel kunnen leren in relatief korte tijd.
Dat is dan ook de kracht van hypnose, in korte tijd kunnen er krachtige veranderingen gemaakt worden

I'm in!
van belemmering naar oplossing met hypnose

Mindblowing transformatie

In zeer korte tijd ga jij van belemmering naar oplossing met behulp van hypnose. Je hersengolfactiviteit komt maximaal tot ontspanning waardoor je openstaat voor suggestie en kunt leren en transformeren. Hier ervaar jij een super krachtige verandering en behaal jij de doelen die jij wenst. 
belemmeringen weghalen met hypnose

De regie nemen over jouw leven

Laat los wat je tegenhoudt, neem de regie over je leven. In het Power fix traject gaan we naar de kern van je belemmering aan en lossen deze op met hypnose. Trauma's, overtuigen en normen en waarden die niet (meer) bij je passen. Doordat jij de regie neemt in je leven en deze blokkades oplost kan alles gaan stromen zoals het hoort. Zo kan jij de doelen in je leven behalen. 

belemmeringen verdwijnen door hypnose

Ieder mens is anders en dat is hartstikke prima!

Ik werk met mensen en ieder mens is uniek. Ook jij. Het het Power Fix traject is speciaal voor jou. We werken met wat er zich aandient, daar gaan we mee aan de slag met behulp van een krachtige mix van technieken en een goede dosis respectvolle humor. Hoe meer je kunt lachen om hoe je bepaalde dingen doet, hoe beter je je voelt en hoe makkelijker je dit kunt transformeren. Dus omhoog met die happy vibes.
Licht uit, zelfspot aan.

Wat gaan we doen?

Je lost op wat het is dat je tegenhoudt om te groeien, zoals bijvoorbeeld trauma’s, overtuigingen, normen en waarden die niet (meer) bij je passen. Je werkt door je probleem heen, alleen zo kan je het oplossen. Zo kan alles in jou gaan stromen zoals het bedoelt is.


  • Je gaat ontdekken wat het is precies is wat je belemmert. 
  • In hypnose ga je aan de slag met deze belemmeringen en oplossen. 
  • Zijn de belemmeringen weg? Dan gaan we het pad voor je belichten. 
  • Je zult je verbazen over wat jij allemaal kunt bereiken!

Bij Ilse terecht gekomen puur op gevoel. En je gevoel moet je volgen. Daar ben ik altijd van overtuigd.

Ilse heeft met onze dochter een gesprek gehad op een niveau dat perfect bij haar paste. Met geduld, begrip en humor. Vervolgens een hypnose sessie. Wat een bijzondere en mooie ervaring was.

Corina Stolwijk

Wil jij de belemmeringen wegwerken die je tegenhouden?

Jij kunt jezelf helemaal (terug) vinden.

Blijf jij hangen in de belemmeringen en blokkades die je nu ervaart? Of ga jij ervoor zorgen dat jij alles uit het leven haalt? 


Neem de regie over je eigen leven en werk door de problemen heen die je tot nu toe hebben tegengehouden. Wanneer je hetzelfde blijft doen wat je altijd deed zal je altijd krijgen wat je altijd kreeg. Als je ander resultaat wens dan heb je dus iets anders te doen.


Laat deze kans niet liggen en ervaar die mindblowing verandering!

los je belemmeringen op met hypnose
€ 497,-

Power Fix Hypnocoaching

Regie over je leven in slechts 3 sessies! Klinkt bijna te mooi om waar te zijn en toch is het waar. Laat het verleden achter je en creëer je toekomst. Wees het mens dat je wilt zijn, wie jij hoort te zijn! Er zijn daarin geen grenzen, alleen maar mogelijkheden.


  • 3 mindblowing sessies waarin we 1 op 1 jouw belemmeringen aanpakken. 
  • We werken met wat er tevoorschijn komt, zodat de aanpak altijd persoonlijk voor jou is ingericht. 
  • Je lost snel en krachtig op wat het is dat jou tegenhoudt om te groeien. 
  • Verandering komt van binnenuit. Je ontdekt hoe jij de kracht van je onderbewuste kunt inzetten. 
  • Ontvang een leven zonder gedoe, zodat er niks meer in de weg staat om te doen waar jij blij van wordt. 

Ilse heeft mij heel goed geholpen om een positieve mindset te krijgen, niet meer te piekeren over het verleden, en geen angst te hebben voor de toekomst. En vooral weer te genieten van de mooi dingen in het leven.

Doreen Trampe

FAQ

Zit ik ergens aan vast?

Nee, wanneer je het Power Fix traject aangaat zit je alleen vast aan een vrij en onbelemmerd leven. Wat je er daarna mee doet bepaal jij helemaal zelf. Jij hebt tenslotte de regie over je eigen leven! 

Is de Power Fix tijdelijk?

Je leert tijdens de sessies genoeg over jezelf en de hulpbronnen die jij in je hebt om de gemaakte veranderingen in stand te houden. Jij kunt jezelf on track houden en ontdekt steeds meer over jezelf en hoe je verder kunt groeien. Veel klanten boeken na verloop van tijd een 'apk-tje' als ze toe zijn aan het volgende level of een update. Ook jij bent altijd welkom!

Wat als de Power Fix niet werkt?

Dan ben ik de eerste die er voor je is om je het steuntje in je rug te geven. Maar geloof mij, het werkt. Geef jezelf tijd om te groeien en ook jij komt tot jezelf. 🥰

Liefs, Ilse.